Spillrom
Sjiraffen1
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede1
Mobilspill
Pågående8 877
Firerbordturnering

Påmelding: Spillverten gir et påmeldingsord ved annonsert starttid for turneringen. Spillere som ønsker å bli med i turneringen, repeterer dette ordet. Merk at det er viktig å skrive ordet korrekt.

Spillverten bruker noen minutter på å registrere spillerne. Kampoppsettet annonseres av spillvert.

Det spilles med 4 deltagere på hvert bord. Enkelte bord kan ha 3 deltagere dersom antall deltagere ikke er delelig med 4. Det gis 1 poeng for seier, 2 for andreplass, 3 for tredjeplass og 4 for fjerdeplass i kampene. Ved delt førsteplass blir poengene fordelt sånn; 1,1,3,4. Ved delt andreplass blir det 1,2,2,4, og ved delt tredje blir det 1,2,3,3. Poengene regnes sammen, og den med MINST poeng totalt ved turneringsslutt vinner. Ved poenglikhet blir poengsummen i den siste kampen med 4 spillere på bordet tellende. Hvis en eller flere av spillerne som står likt ikke har spilt på et 4-bord gjennom hele turneringen, teller poengsum i siste kamp med tre på bordet.

Dersom en spiller gir opp et spill under en firerbordturnering, vil dette regnes som sabotasje på motspillernes vinnersjanser. Spillet vil regnes som ikke gyldig, og spillet vil bli spilt igjen uten den avbrytende spilleren, som da automatisk vil få sisteplass.

Det spilles 4 runder (kamper for hver enkelt deltager). Dersom antall spillere overskrider 24, spilles det 5 runder.

Den spilleren som startet spillet er ansvarlig for å rapportere resultatet til spillvert så raskt som mulig etter spillet er avsluttet. Dette gjøres i chatten.
F.eks: 1 Spiller_A, 2 SPILLER_B, 3 SPILLER_C, 4 SPILLER_D

Ofte stemmer en over den bingoen som en synes er best i turneringen. Heder og ære til den med best bingo :)

Resultatene kommer i chat ved avslutningen og postes i forumet.
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?