Spillrom
Sjiraffen20
Krokodillen2
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede22
Mobilspill
Pågående9 016
Bingocup

Påmelding: Påmelding gjøres ved å skrive "PÅMELDING" i chatten ved annonsert tidspunkt når spillvert åpner påmeldingen. Påmeldingen er normalt åpen noen minutter. Merk at det er viktig å skrive ordet korrekt.

Runde 1 settes opp i rekkefølge etter påmelding. Runde 1 brukes til å komme ned til et antall spillere i runde 2 som til slutt gir èn vinner. Før runde 2 skal det stå igjen 4, 8, 16 eller 32 spillere. De som sist meldte seg på, har størst mulighet for å måtte spille runde 1. Altså lønner det seg å være raskt ute med påmeldingen. Kun i tilfeller hvor 4, 8, 16 eller 32 spillere melder seg på, spiller alle deltagerne runde 1.

I en bingocup er det en klar fordel å legge bingoer. Det gis 50 poeng ekstra pr bingo spilleren legger i en kamp.

Rapporteringen til spillverten foregår på denne måten:
Spiller_A 270 – Spiller_B 315 (2-1)
I eksemplet over har altså Spiller_A fått to bingoer i kampen og Spiller_B fått en bingo. Spillverten tildeler Spiller_A 270+100=370 og Spiller_B 315+50=365. Dermed vant Spiller_A kampen med 5 poeng.

Dersom en spiller gir opp et spill under en cup, vil vedkommende tape spillet.

Deltagerne spiller èn kamp pr. runde. Ett tap, og en er ute. Den spiller som står igjen til slutt uten tap kåres til vinner. Unntak er taperne i semifinalene. Disse spiller bronsefinale.

Ved uavgjort spilles det en "tiebreaker". Tiebreakeren består i at spillerne velger et standard/lynraskt brett og får 5 legg hver. Den med høyest score etter at begge har lagt 5 ganger, går videre i turneringen. Trekker en deltager seg, får motstanderen en frirunde og er videre i turneringen.

Ofte stemmer en over den bingoen som en synes er best i turneringen. Heder og ære til den med best bingo :)

Resultatene kommer i chat ved avslutningen og postes i forumet. Hyggelig om deltagerne som er slått ut følger med på finalen og andre kamper og diskuterer i chatten :)
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?