Spillrom
Sjiraffen0
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede0
Mobilspill
Pågående9 091
Antibingoturnering

Påmelding: Spillverten gir et påmeldingsord ved annonsert starttid for turneringen. Spillere som ønsker å bli med i turneringen, repeterer dette ordet. Merk at det er viktig å skrive ordet korrekt.


Spillverten bruker noen minutter på å registrere spillerne i et turneringsprogram. Dette programmet trekker omgangene og regner ut stillingen i turneringen underveis.
Antall runder (kamper for hver deltager) er normalt:
2-8 deltagere = 3 runder
9-16 deltagere = 4 runder
17-32 deltagere = 5 runder
Dette kan fravikes av spillvert, men da varsles dette på et tidspunkt hvor avgjørelsen ikke styrer hvem som vinner turneringen. Det bør altså være igjen 2 runder av turneringen når dette varsles.

I en antibingoturnering er det ingen fordel å legge bingoer. Det trekkes fra 50 poeng pr bingo spilleren legger i en kamp.

Rapporteringen til spillverten foregår på denne måten:
Spiller_A 270 – Spiller_B 315 (2-1)
I eksemplet over har altså Spiller_A fått to bingoer i kampen og Spiller_B fått en bingo. Spillverten tildeler Spiller_A 270-100=170 og Spiller_B 315-50=265. Dermed vant Spiller_B kampen med 95 poeng.

Dersom en spiller gir opp et spill under en antibingoturnering, vil dette regnes som sabotasje på motspillerens vinnersjanser. Stående poengsum ved avsluttet spill vil regnes som ikke gyldig, og den spilleren som avbryter spillet vil tape 150 - 0.

Det er i utgangspunktet antall seire som er avgjørende. Ved likt antall seire er det et poengsystem som turneringsprogrammet regner ut som er utslagsgivende.

Ved ulikt antall deltagere vil programmet velge en spiller i hver runde som får frirunde. Den som får frirunde får tildelt en seier i den runden.

Ofte stemmer en til slutt over den bingoen som en synes er best i turneringen. Heder og ære til den med best bingo :)

Resultatene kommer i chat ved avslutningen og postes i forumet.
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?