Spillrom
Sjiraffen9
Krokodillen1
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede10
Mobilspill
Pågående8 923
Medleyturnering

Påmelding: Spillverten gir et påmeldingsord ved annonsert starttid for turneringen. Spillere som ønsker å bli med i turneringen, repeterer dette ordet. Merk at det er viktig å skrive ordet korrekt.

Spillverten bruker noen minutter på å registrere spillerne i et turneringsprogram. Dette programmet trekker omgangene og regner ut stillingen i turneringen underveis.
Antall runder (kamper for hver deltager) er normalt:
2-8 deltagere = 3 runder
9-16 deltagere = 4 runder
17-32 deltagere = 5 runder
Dette kan fravikes av spillvert, men da varsles dette på et tidspunkt hvor avgjørelsen ikke styrer hvem som vinner turneringen. Det bør altså være igjen 2 runder av turneringen når dette varsles.

En medleyturnering innebærer at spillbrett og spillhastighet varierer hver runde.
En medleyturnering kan altså se slik ut:
Runde 1: Standard - Lynrask
Runde 2: Tilfeldig - Stress
Runde 3: Spesial - Panikk
Runde 4: Tilfeldig - Lynrask
Runde 5: Standard – Panikk

Alle rundene blir annonsert i forumet før turneringen starter.

Den spilleren som startet spillet er ansvarlig for å rapportere resultatet til spillvert så raskt som mulig etter at spillet er avsluttet. Dette gjøres i chatten.
F.eks: Spiller_A 270 – Spiller_B 315 (skriv alltid deg selv først).

Dersom en spiller gir opp et spill under en medleyturnering, vil dette regnes som sabotasje på motspillerens vinnersjanser. Stående poengsum ved avsluttet spill vil regnes som ikke gyldig, og den spilleren som avbryter spillet vil tape 150 - 0.

Det er i utgangspunktet antall seire som er avgjørende. Ved likt antall seire er det et poengsystem som turneringsprogrammet regner ut som er utslagsgivende.

Ved ulikt antall deltagere vil programmet velge en spiller i hver runde som får frirunde. Den som får frirunde får tildelt en seier i den runden.

Ofte stemmer en til slutt over den bingoen som en synes er best i turneringen. Heder og ære til den med best bingo :)
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?