Spillrom
Sjiraffen8
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede8
Mobilspill
Pågående8 944
Mosaikkturnering

Påmelding: Påmelding gjøres ved å skrive "PÅMELDING" i chatten ved annonsert tidspunkt når spillvert åpner påmeldingen. Påmeldingen er normalt åpen noen minutter. Merk at det er viktig å skrive ordet korrekt.

I en mosaikkturnering kombineres flere turneringsformer.

Det kommer et spilloppsett i chatten. Den spilleren som står listet opp først starter spillet og er ansvarlig for å rapportere resultatet til spillvert så raskt som mulig etter at spillet er avsluttet.

Dersom en spiller gir opp et spill under en mosaikkturnering, vil vedkommende tape kampen.

Er det flere enn 16 spillere, spilles innledende runder blant de siste påmeldte, som i cup. De spiller på tomannsbord, og kun vinneren går videre i turneringen.

Når antallet er 16, spilles en runde med fire firerbord. Taperen på hvert bord er ute av turneringen.

Det spilles nå en runde med fire treerbord. Taperen på hvert bord er ute av turneringen.

Antallet er nå nede i åtte deltagere, og siste del av turneringen spilles som cup, med fire tomannsbord. Deltagerne spiller èn kamp pr. runde. Ett tap, og en er ute. Den spiller som står igjen til slutt uten tap kåres til vinner. Unntak er taperne i semifinalene. Disse spiller bronsefinale.

Ved uavgjort spilles det en "tiebreaker". Tiebreakeren består i at spillerne velger et standard/lynraskt brett og får 5 legg hver. Den med høyest score etter at begge har lagt 5 ganger, går videre i turneringen. Trekker en deltager seg, får motstanderen en frirunde og er videre i turneringen.

Ofte stemmer en over den bingoen som en synes er best i turneringen. Heder og ære til den med best bingo :)
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?