Pågående8 945
Mosaikkturnering

1) Åpn Påmeldingen i chatten i katten (ordet er alltid "påmelding").

2) Åpn dette programmet

3) Skriv inn ordet "påmelding" i den nederste "avdelingen" på denne siden, i ruten hvor det står "Eller hvis du heller vil lage cup: Skriv påmeldingsordet her"

4) Vent til påmeldingen er over.

5) Ta kopi av chatten i katten. Merk at du må ta kopi ETTER DER HVOR DU SKREV AT PÅMELDINGEN ER ÅPEN, ettersom det ofte er noen som starter før.

6) Lim chatten inn i den nederste ruta i programmet.

7) Trykk "lag cup"

8) Kontroller at alle står i lista som dukker opp. Du kan også legge lista ut i katten for å være sikker. Hvis du har glemt noen kan du skrive dem inn manuelt nå.

9) Trykk "lag turnering".

10) Kopier kampoppsettet som dukker opp, og lim det inn i katten.

11) Sørg for at alle som skal spille åpner riktig spill og kommer igang.

12) Du kan nå se på tv, lese forum eller observere noen spill.

13) Resultatene kommer! Merk deg hvem som vant, og skriv et ! ("utropstegn") etter dem som tapte.

14) Tell antall utropstegn. Det skal være like mange utropstegn som det var spill.

15) Trykk "Lag turnering"

16) Kopier lista over de navnene som ennå er med. Det bør være 16 stk. Er det 32, må du dele lista i to. Er det 8, kan du f.eks. kjøre hele turneringen som cup.

17) Kopier navnene du kopierte inn i 4-bordsprogrammet, som du finner her, men IKKE LUKK CUP-PROGRAMMET!

18) La programmet sette opp et 4-bordsoppsett.

19) Gå tilbake til cup-programmet, og sett ! bak de som tapte, altså 4 stk. dersom du har 16 spillere.

20) Trykk "lag turnering".

21) Kopier lista over de som er med videre.

22) Åpn 4-bordsprogrammet PÅ NYTT.

23) Lim navnene inn her, og la programmet sette opp et oppsett. Det bør sette opp 4 bord med 3 spillere på hvert.

24) Gå tilbake til cup-programmet, og sett ! bak de som tapte ved hvert bord (igjen burde det være 4 navn).

25) Kjør nå cup-programmet til du har 4 spillere igjen.

26) Det er nå kun 4 spillere igjen. La dem spille en runde slik programmet sier. Sett deretter opp finaler og bronsefinaler manuelt.

27) Resultatene kommer.

28) Bingoer. Kopier chatten fra katten inn i bingoprogrammet. Hvis du trenger å gjøre et utvalg, finner du mitt tips til hvordan det kan gjøres her.

29) Trykk "submit" og kopier den nederste delen inn i chatten på katten.

30) Tell stemmer.

31) Gratuler bingovinner.

32) legg resultater inn i forum. Gå til cupprogrammet og kopier det som står i ruta, med når spillerne gikk ut osv. Lim den inn i forum, men sørg for at de fire første plassene står i riktig rekkefølge!

33) Oppdater turneringsvinnere og turneringsranking.

34) God natt

Meretes standardtekster

I ALLE RUNDENE I KVELD VIL TAPEREN VÆRE UTE AV TURNERINGEN. FØRSTE OMGANG ER CUP, DERETTER FIRERBORD, TREERBORD OG TIL SLUTT CUP IGJEN. MELDING AV RESULTAT FOREGÅR SOM VANLIG I DE RESPEKTIVE TURNERINGSFORMENE.

VI SPILLER PÅ standard BRETT, HASTIGHET panikk OG URANKET (husk å fjerne haken for ranket spill).