Spillrom
Sjiraffen0
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede0
Mobilspill
Pågående8 923

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
eterem2008-11-19 19:43
Antall innlegg: 1882

Mesterturneringer / Ordspillmester
4-6 ganger i året vil det bli avholdt en "Mesterturnering” på Ordspill.no.

Regjerende "Ordspillmester" er den spiller som sist gikk seirende ut av en Mesterturnering.

Kvalifisering til Mesterturneringer:
- Kvalifiserte til Mesterskapturneringen, er de som har gått seirende ut av en kvalifiserende turnering i tiden fra forrige Mesterturnering.
- Alle turneringsformene som annonseres i forumet er kvalifiserende turneringer. Dette inkluderer alle de ulike turneringsformene. Unntak er små turneringer med mindre enn 10 deltagere fra start.
- En vinner av en kvalifiserende turnering, er kun kvalifisert til kommende Mesterturnering. Dersom den kvalifiserte ikke har anledning til å stille i Mesterturneringen, mister denne plassen sin og må kvalifisere seg på ny til neste Mesterturnering.
- Dersom en allerede kvalifisert spiller vinner en kvalifiserende turnering, vil ingen spiller bli kvalifisert fra den turneringen. Kun mestere blir kvalifisert til mesterturneringer.
- Regjerende ordspillmester er kvalifisert til Mesterturneringen, slik at tittelen kan forsvares.

Kunngjøring om tid for neste Mesterturnering kunngjøres på forumet minimum 10 dager i forveien. Hvem som til en hver tid er kvalifisert til kommende Mesterturnering, listes opp fortløpende i turneringsforumet.

Mesterturneringer avholdes i formatet standard, lynrask, uranket.
Innledningvis spilles det 4 runder etter reglene om standardturneringer. Trekning av kamper og poengberegning foretas av et turneringsprogram. Administrator av turneringen vil ikke påvirke trekning eller poengberegning.
De 4 spillerne som ligger øverst på resultatlisten (etter standardturneringsreglene ) etter innledende runder, er kvalifisert til semifinale. Etter rekkefølgen etter innledende runde, spiller #1 mot #4 og #2 mot #3 i semifinalen. Vinnerne møtes i finale.
Semifinale og finale spilles best av 3 kamper. Dersom en kamp ender uavgjort og stillingen står 1,5/1,5 etter 3 kamper, legges poengene i kampene sammen og den med høyest poengsum vinner.

Premiering av "Ordspillmester":
Vinnere av Mesterturneringen kan velge seg en av disse premiene: En Ordspill.no t-shirt, et års abonnement på en av Aftenpostens magasiner (Mamma, Hytte, Innsikt) , Bag fra Si;D eller et avisabonnement på Aftenposten i 3 mnd.
Heder og ære som medfølger tittelen. I tillegg vil det på startsiden av Ordspill.no stå hvem som er regjerende Ordspillmester.
 
Diskusjonen er arkivert og ikke åpen for nye innlegg.
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?