Spillrom
Sjiraffen15
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede15
Mobilspill
Pågående10 257

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
gompedyret2013-09-18 16:08
Antall innlegg: 4381

Har du spørsmål? Slik finner du svar!
Er det noe du lurer på mht Ordspill?

Du er hjertelig velkommen til å komme med det du måtte lure på i forum. :) Om du ønsker svar fortest mulig er det
et par ting du kan gjøre først for å finne svar på egen hånd:

- Sjekke "Vanlige spørsmål".
Mange av tingene spillere lurer på er de samme fra gang til gang. Spørsmål som er besvart flere ganger allerede er tatt med i en egen samling som du finner delt inn i kategorier. Link: www.ordspill.no/faq/

-Søke i forum
Denne funksjonen finner du lenke til oppe i høyre hjørne og er ofte svært nyttig om du vil ha svar fort eller bare er nysgjerrig på hva man har kommet fram til tidligere når samme tema er diskutert.

Lurer du på Elefantmedaljen er kan du rett og slett bruke "elefantmedaljen" (uten gåseøyne) som søkeord og kun søke i overskrifter og i kategorien Ordspill-hjelp.

Her er en rask guide til søkesiden: s15.postimg.org/sdxz...eh jelp.jpg

Noen søketips:
-til å begynne med kan det være lurt å søke kun i overskriftene. Får du treff på denne måten kan du være sikrere på at det er tråder som er av interesse for deg.
-Velger du å _søk i melding_ går søket gjennom alle ordene i alle meldingene. Du får sikkert treff, men treffene blir antagelig mindre relevante for deg siden du ikke aner sammenhengene ordet er brukt i. Det kan likevel være en god ide, særlig om det er særpregede eller sjeldne ord du søker på.
-Lurer du på noe som handler om noe teknisk rundt Ordspill er det en god ide å begrense søket til kategorien "Ordspill-hjelp". Der vil du sannsynligvis finne de mest relevante treffene. Får du ikke gode treff kan du prøve å utvide søket til hele forumet (dvs alle kategoriene på en gang).
-Ingen treff? Prøv å søke på andre former av ordet, synonymer eller lignende ord. Eksempel: Elefant, Elefant medalje, Elefant*, Elefantmedalje, medaljer.

En liten øvelse for å teste deg selv:
Prøv å finne et foruminnlegg. Det er skrevet av meg, og det inneholder ordet tjolahoppsasa. Klarer du det? Hvilket innlegg er det?

Lykke til med informasjonssøkene dine!
 
Diskusjonen er arkivert og ikke åpen for nye innlegg.
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?