Spillrom
Sjiraffen1
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede1
Mobilspill
Pågående9 069

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
Stupedama2008-03-12 23:09
Antall innlegg: 5

Avbrutt spill
Nå har det skjedd tre ganger at spillerommet ikke svarer, og jeg ufrivillig avslutter et spill. Er det noen som vet hvorfor dette skjer? Er så dumt når jeg ikke får fullført spillet, og at rankingen går ned samtidig. Det ser jo ut som at jeg ikke gidder fullføre spillene, men jeg avbryter aldri med vilje...
 
Nemi2008-03-12 23:38
Antall innlegg: 25

Du har nog tappat kontakt med spelservern. Detta beror på din internet-uppkoppling som kanske är lite instabil. Det du kan göra för att se om du fortfarande är kvar i spelet är att trycka på "krysset i högra hörnet" i spelfönstret. Om du fortfarande har kontakt med spelservern så kommer du få meddelande med "vill du verkligen avsluta spelet" (eller något liknande).
Om du har tappat kontakten med spelservern så kan du snabbt logga in, gå till spelrummet igen och då ska ditt spel startas igen. (Dock är det en tidsgräns på 3 minuter om man kopplas ner.)

Jag är tyvärr för dålig på norska för att våga skriva, jag hoppas att du förstod vad jag skrev ändå.

Mvh,
Nemi
 
Stupedama2008-03-13 11:40
Antall innlegg: 5

Jeg får opp advarselen når jeg trykker på krysset. Men kan ikke trykke på noen andre knapper i spillet. Tiden teller ned i rykk og napp, men jeg kan verken legge ut ord, trykke pass eller sende beskjed til den jeg spiller mot. Dette er utrolig dumt!
 
JayBro2008-03-13 13:34
Antall innlegg: 209

Uff, jeg sliter med det samme! Det eneste som hjelper for meg er å lukke alle andre programmer: iTunes, mail, hva det nå måtte være. Da får jeg merkelig nok spille i fred!

Jeg pleier å skrive et lite punktum i chatten for å teste om jeg har forbindelse. Og for ikke å irritere dem du spiller mot kan det funke å si fra på forhånd at du har problemer med tilkoblingen, alle har jo forståelse for det.
 
Romling2008-03-16 21:45
Antall innlegg: 4

Det som skjer med Stupedamas spill skjer hele tiden med mitt spill også, og det er utrolig kjedelig. Kontakten med nettet er der, og beskjeden "Vil du virkelig avslutte spillet" kommer opp. I likhet med Stupedama er alt annet på skjermen dødt. Jeg har heller ikke oppe noen andre programmer. På denne måten forsvinner alle poengene jeg har tjent, og jeg regner med at jeg er til stor irritasjon for mine motspillere.
 
Diffusia - Ikke medlem lenger2008-03-16 22:20
Antall innlegg: 121

Jeg ble frakoblet spillet uten at jeg mistet nettkontakten, alt låste seg og jeg kunne bare flytte brikkene frem og tilbake uten å kunne legge dem. Jeg fikk ikke skrevet noe til motspilleren, eller på annen måte gitt beskjed om situasjonen, men da jeg kom inn på chaten etter hvert, var det flere som hadde opplevd det samme samtidig, så da kan det jo ikke være min oppkobling ... Det er så synd at andre kanskje tror at man stikker av .. det eneste som rørte seg på brettet var tiden .. den gikk og gikk .. Jeg hadde heller ikke oppe andre programmer ...
 
monabeth - Ikke medlem lenger2008-03-17 03:48
Antall innlegg: 1944

Når man får slike problemer, kan man gå ut og så inn igjen.

Du vil da få opp en boks, som spør om du vil fortsette spillet.

Det kommer litt an på hva som er feil.
Noen ganger hjelper det å gå ut av spillrom.
Andre ganger må man kanskje logge av og på.

Vær rask, så du kommer inn igjen innen det har gått fem minutter.
 
Diffusia - Ikke medlem lenger2008-03-17 10:54
Antall innlegg: 121

Jeg gikk ut og inn igjen, men alt var like låst .. tilslutt måtte jeg bare avbryte alt, logge av og inn igjen, ettersom jeg trodde det var min maskin/tilkobling. Da jeg gikk inn igjen, oppdaget jeg at det var mange som var frustrerte på chaten, det hadde skjedd med flere samtidig.
Jeg er überfersk her, er dette noe som forekommer nå og da, eller? Har kun skjedd den ene gangen i går, for min del ..
 
Carina2008-03-17 13:01
Antall innlegg: 35

I svenskt spel fungerar ofta att klicka på F5 när spelet blir låst (dvs när man har förlorat kontakten). Detta fungerar kanske i norskt spel också?
 
Ruschne2008-03-17 23:56
Antall innlegg: 711

Her er nok en som opplever det samme som alle dere andre men som heller ikke er useriøs. Synes nok at de som har konstruert dette dataspillet må se på dette som skjer med så mange.
 
monabeth - Ikke medlem lenger2008-03-18 01:59
Antall innlegg: 1944

Det fungerer bra for de aller fleste.

Enkelte ganger kan det selvfølgelig være et problem her, men i de fleste tilfeller er nok problemet lokalt hos spilleren.

Carina over her har spilt 311 spill uten ett eneste avbrutt.
Selv har jeg spilt 267 spill uten ett eneste avbrutt.

Men jeg har opplevd og måtte gå ut og inn igjen.

Dette er faktisk ikke unikt.

Kanskje man burde få litt hjelp med utstyr:)

Eller lese nøye igjennom de forskjellige tipsene rundt i forumet her:)
 
monabeth - Ikke medlem lenger2008-03-18 02:37
Antall innlegg: 1944

Ville sjekke dette litt bedre, ha grunnlag for hva jeg sier.

Utgangspunktet for undersøkelsen er de 50 spillerene som har spilt flest spill her på ordspill.no. Hentet fra kampligaen.
(ikke poengligaen, siden ranking påvirkes av avbrutte spill)

De hadde ved forrige oppdatering spilt 8103 spill
De hadde tilsammen 124 avbrutte spill,
som gir en gjennomsnitt på 1,5%

Noen av disse er sikkert selvbestemt, at noe uforutsett oppstår og man gir opp.
 
JayBro2008-03-18 09:12
Antall innlegg: 209

Jeg har spilt nesten 200 spill (hvis man regner med min fortid på Betapet), uten å ha blitt avbrutt én eneste gang. Da kan jeg også opplyse at internettforbindelsen min her hjemme er helt elendig, slik at jeg for eksempel ikke kan bruke Skype, ettersom jeg mister forbindelsen hele tiden. Ganske ofte resulterer det i at spillbrettet låser seg i Ordspill.no. Da er det bare å stenge vinduet (med krysset LENGST OPP I HØYRE HJØRNE!), eventuelt stenge hele Explorer, og så gå inn på Ordspill.no på nytt. Når jeg går inn i spillrommet jeg var i, blir jeg invitert med tilbake i spillet - så sant tiden min ikke har gått ut.

Selv de gangene jeg ikke rekker tilbake til spillet før tiden er ute (det kan ta flere minutter før nettforbindelsen er på plass, utrolig at ikke høyt blodtrykk har tatt livet av meg for lengst), så registreres ikke spillet som avbrutt. Så med det forbehold at folks internett-problemer er av høyst ulik art: Hver gang dere opplever at spillet oppfører seg feil, steng nettleseren og logg på Ordspill.no på nytt. Det tar bare noen sekunder (eller minutter, som i mitt tilfelle), og kan spare dere for mye frustrasjon.

For dere dette IKKE hjelper for har jeg dessverre ingen løsning! Vi har ikke registrert noen bugs som skulle tilsi at noen brukere skal ha evige problemer med å spille. Samtidig har det, som det også er opplyst om her i forumet, vært et par episoder der spillrom faktisk har gått ned på grunn av vedlikehold/oppdateringer . Det er selvsagt veldig synd de gangene det skjer uten at vi får varslet/tømt spillrommet på forhånd.
 
Mooseman2008-03-18 15:11
Antall innlegg: 1596

Carina skrev :
I svenskt spel fungerar ofta att klicka på F5 när spelet blir låst (dvs när man har förlorat kontakten). Detta fungerar kanske i norskt spel också?


F5, eller aller helst Shift+F5 ( samtidig ) er en standard nettleserfunksjon som tvinger nettleseren din til å oppdatere seg selv, og fungerer stort sett utmerket i de fleste sammenhenger og i alle nettlesere ;)
 
monabeth - Ikke medlem lenger2008-03-22 12:18
Antall innlegg: 1944

Det er en del spillere som har problemer med å holde kontakten gjennom et helt spill.

Jeg vil oppfordre disse til å gjøre alt de kan, kanskje få hjelp av noen de kjenner, for å løse problemet sitt.

Problemet blir ikke borte ved å prøve et nytt spill, hvis dette har gjentatt seg ofte.

Det skaper mye frusterasjon både hos den som har problemet og hos de som sitter og venter på at disses spill skal gå ut på tid.
 
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?