Spillrom
Sjiraffen | 22 |
Krokodillen | 1 |
Elefanten Turneringsrom | 0 |
Innloggede | 23 |
Mobilspill
Pågående | 8 935 |
Forumkategorier
Brukere | Innlegg | |
---|---|---|
misten - Ikke medlem lenger | 2017-09-15 07:40 | |
Oppskrift Gulrotburger 2 store gulrøtter 1 stor sjalottløk 2 hvitløksfedd 1/2 liten boks maiskorn 5 ss havregryn 6 ss polenta 1 ts korianderfrø / 1/2 ts malt koriander 1/2 – 1 ts malt chilli 1/2 ts salt 2 ss frisk koriander (kan sløyfes) Nøytral olje til steking (raps, solsikke) Riv gulrøttene før de has over i en foodprossessor. Rens løk og hvitløk, ha det over i foodprossessor. Ha krydderet i og salt og kjør det hele til en jevn masse. Når du har en fin og jevn mos, ha i havregryn, polenta og maiskorn. Kjør foodprossessor lett og raskt et par runder for å blande det hele godt, før frisk koriander has oppi og blandes inn. Du skal ha en mos som er ganske fuktig og som tilsynelatende ikke henger sammen – det gjør den etter å fått hvile i 10-15 minutter. | ||
bris1 | 2017-09-15 10:08 | |
Så flott, misten! Tok opp gulrøttene mine i går, og i dag blir det gulrotburger :-)) | ||
CaB | 2017-09-15 13:14 | |
Tusen takk for oppskrift - dette høres spennende ut! | ||
ritalina - Ikke medlem lenger | 2017-09-15 14:59 | |
Takk takk! Skal testes ut :-) | ||
kuami | 2017-09-16 01:15 | |
Hvor mange burgere blir det av oppskriften din? | ||
misten - Ikke medlem lenger | 2017-09-16 08:51 | |
Jeg stekte 4 stykker. Da er det sånn passe størrelse, som du skulle laget hjemmelaga karbonader. | ||
Jensine1 - Ikke medlem lenger | 2017-09-16 20:16 | |
Grandis med ekstra: Hiv på noen grønne oliven fra kjøleskapdøra og håp de lander på pizzaen som står på steikovnen klar til steking. Gjør pizzaen rødere med noen skvis på ketchupflaska. Strø på ekstra ost spesielt på kantene. Dropp noen kapers fra takhøyde samtidig som du joiker sami ædnan. Push så inn frossenflaket med goddisene på i 15 minutter på 220 grader. Åpne noen bokser cola og enjoy. | ||
CaB | 2017-09-16 22:13 | |
Grandis? Har du heller en oppskrift på en ordentlig hjemmelaget pizza? :) | ||
Jensine1 - Ikke medlem lenger | 2017-09-16 23:54 | |
Dette er hjemmelaget pizza. | ||
misten - Ikke medlem lenger | 2017-10-12 16:27 | |
Dette var godt til å ha på som pålegg på rundstykkene Bønnesalat 150g bønner i lake ½ rødløk, finhakket basilikumblader 1 ss kesam 1 ts dijonsennep Salt og nykvernet pepper Litt sitronsaft Ha bønnene i en bolle og knus dem lett med en gaffel. Bland inn finhakket rødløk, finhakket basilikum, kesam og sennep. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Ønsker du mer smak, kan du ha i en liten klype cayennepepper. | ||
misten - Ikke medlem lenger | 2018-03-07 10:25 | |
Denne er god. Laks- og spinatgrateng Ingredienser 350 g skinn - og benfri laksefilet 1 ts sukker 1 ts salt 0.13 ts pepper 0.5 ss meierismør til steking Spinatstuing 0.5 stk løk, finhakket 0.5 stk hvitløk, finhakket 0.5 ss meierismør til steking 100 g fersk spinat 0.5 dl hakket persille 1 dl matfløte eller kremfløte 0.5 ts maisenna (utblandet i vann) 0.5 ts salt 0.13 ts pepper 0.5 dl revet gulost Fremgangsmåte Skjær laksen i passe stykker. Bland salt, sukker og pepper og strø det over fisken. La fisken ligge i salt-sukker-blandingen mens du renser spinaten. Brun fisken lett i smør i en varm stekepanne og legg den i formen. Spinatstuing Stek løken blank i smøret. Tilsett hvitløk, persille og spinat og stek videre til spinaten klapper sammen, et par minutter. Ha i fløten, kok opp og tilsett maisenna utrørt i et par spiseskjeer vann. Smak til med salt og pepper. Hell over laksen, strø over osten og stek formen i ca 20 minutter ved 180 grader. | ||
CaB | 2018-03-07 18:53 | |
Høres spennende ut! Tror jeg må lage laks- og spinatgrateng en dag! | ||
Nixita | 2018-03-07 20:08 | |
Oi ja det hørtes godt ut, dette må prøves! | ||
misten - Ikke medlem lenger | 2018-08-22 15:50 | |
misten - Ikke medlem lenger | 2018-08-22 15:58 | |
Får besøk av en vegtarianer og skal servere en Avokado- og sjokoladepudding til dessert. Den var god. 3 modne avokado 1/2 dl sjokoladepulver 4-5 ss kokosmelk 1 ts vaniljeekstrakt 2 ts kokosolje 2 ss honning Bland alt i en blender, kjør på høy hastighet til den er glatt. Ha massen i serveringsformer, sett den kaldt 30 min. Pynt med mynteblad. Dessert for de veganere som tillater honning i kostholdet. | ||
abelon - Ikke medlem lenger | 2018-08-22 15:58 | |
Og så er det en fastedag... | ||
abelon - Ikke medlem lenger | 2018-08-22 15:59 | |
Nei, det var det visst ikke! | ||
misten - Ikke medlem lenger | 2019-01-13 14:06 | |
Chana Masala ca 1/4 dl olje 1 rødløk, hakket 4 fedd hvitløk, hakket ca 1 ts fersk chili, finhakket 1 ts galangal eller ingefær, finhakket 1 ss garam masala 1 ts tandoori masala 1 ts gurkemeie 1 ts paprikapulver 1 ts malt koriander 1 boks hele tomater 3,5 dl kikerter ca 1 dl kokosmelk salt og pepper koriader til pynt Varm oljen i en kjele. Ha i rødløk, hvitløk, chili og galangal/ingefær og stek det i 4-5 minutt. Skru ned varmen, ta kjelen av plata og tilsett resten av krydderet. Kjelen tilbake på plata og rør godt slik at krydderet ikke svir seg. Tilsett boksen med tomater, ha i kikertene. Smak til med kokosmelken til du syns den er passe tykk. La det småkoke ca 5 minutt, smak til med salt/pepper og mer chili om du vil ha den hottere. Pynt med korianderblader. Server med ris eller polarbrød. | ||
Cygnus | 2019-01-13 14:17 | |
Tusen takk - skal prøves i morgen den dag! | ||
misten - Ikke medlem lenger | 2019-01-18 17:08 | |
Linsegryte med tomater og godt krydder. • 1 sjalottløk • 0,5 kinesisk hvitløk • 1 centimeter ingefær • 3 tomater • 2 spiseskjeer olje • 1 teskje spisskummen • 1 teskje kanel • 0,5 teskje kardemomme • 1 teskje gurkemeie • 1 teskje tørket koriander • 2,5 desiliter tørka røde linser • 7 desiliter vann • 3 laurbærblad Framgangsmåte: Finhakk sjalottløk og hvitløk. Riv ingefær. Skjær tomater i små terninger, kast det harde stilkfestet. Varm opp oljen i en gryte. Ha i sjalottløk, hvitløk og ingefær og la det surre i noen minutter. Tilsett spisskummen, kanel, kardemomme, gurkemeie og koriander og la det surre noen minutter til. Ha i linser, vann, tomatterninger og laurbærblad og la det hele koke opp. La det småkoke til linsene er møre og stuingen tykner litt. Server varmt, gjerne med litt ris til. | ||