Spillrom
| Sjiraffen | 0 |
| Krokodillen | 0 |
| Elefanten Turneringsrom | 0 |
| Innloggede | 0 |
Mobilspill
| Pågående | 8 559 |
Forumkategorier
| Brukere | Innlegg | |
|---|---|---|
| Krepsefrua | 2021-03-27 09:16 | |
![]() | Er du en god kokk? Er du flink på kjøkkenet, og hvilken rett er det du er flinkest til å lage? Her i huset , ifølge mine barn , er det kjøttkaker, pizza og gratinerte retter som er favoritten . | |
| Aran - Ikke medlem lenger | 2021-03-27 09:59 | |
![]() | Mener jeg er god på heimlaga pizza og steik av alle slag med godt tilbehør. | |
| Nixita | 2021-03-27 10:04 | |
![]() | Jeg var, nå lager jeg stort sett enkle ting til meg selv. Men er god på biff/entrecôte eller indrefilet med fløtegratinerte poteter. | |
| Cygnus | 2021-03-27 12:35 | |
![]() | Jeg er ganske god, men har store mangler - kan f eks ikke bake! | |
| Cygnus | 2021-03-27 12:39 | |
![]() | Og mine beste retter er vel ymse fiskesupper (sjelden den såkalte ‘bergenske’) og curries, all sjømat. | |
| kda | 2021-03-27 13:17 | |
![]() | Lager noen gode ovnsretter både med kylling og fisk. Gratinerer alltid med ost, og creme fraiche er et must i mine retter. Ellers elsker jeg å lage tomatsuppe fra bunnen av. | |
| Stekt Suppe - Ikke medlem lenger | 2021-03-29 02:35 | |
![]() | Ingen kokk, men er en racer på å trekke eller steke pølser. Mange tror f.eks at man skal snitte opp pølsene så de ikke sprekker i panna, men det er helt feil. Da mister de all smak. De skal i stedet stekes på veldig lav varme sånn at de ikke blir varme nok til å sprekke. Verdt ventetiden. | |
| LilleLaila | 2021-03-29 11:02 | |
![]() | Aldri hørt så mye tull i hele mitt liv! | |
| Darrang | 2021-03-29 13:32 | |
![]() | Jølle! Faen så teit | |
| Emil1960 | 2021-03-29 14:16 | |
![]() | Best på mat fra sjøen tror jeg ! | |
| Vannmann | 2021-03-29 21:58 | |
![]() | Dere får ta dere et lite pølsekurs, Laila og Darrang. SS har helt rett. coop.no/coop-prix/kj...te -polser/ Her ser jeg frem til ny gazpacho-sesong på verandaen i sommer, etter å ha fått en god oppskrift fra en venninne. Deilig sommermat på varme kvelder. | |
| Stekt Suppe - Ikke medlem lenger | 2021-03-30 02:06 | |
![]() | Hvorfor skal det være tull, Laila? | |
| Stekt Suppe - Ikke medlem lenger | 2021-03-30 02:06 | |
![]() | Og takk for fin link, vannmann | |
| kda | 2021-03-30 04:00 | |
![]() | Jeg tror kanskje søster Laila regner med at du og Aran er samme person, SS, siden dere begge legger så veldig ut om steking og koking av pølser hele tiden :) | |
| Krepsefrua | 2021-03-30 11:39 | |
![]() | Brokkoli gratengen jeg lager er supergod og den vil de hjemme ha til både kjøttkaker ,koteletter og diverse. Anser meg selv som en tålelig god kokk, begynte som 11 åring å lage mat, siden det bare var pappa og meg så var det ingen bønn, tidlig krøkes Lærte mye av ham da. | |
| TrixiBell - Ikke medlem lenger | 2021-03-30 11:47 | |
![]() | Jeg er skikkelig god på ostesuffle. Det står det respekt av. | |
| Aran - Ikke medlem lenger | 2021-04-09 22:12 | |
![]() | Er også god på stekte pølser med tilbehør. | |
| Stekt Suppe - Ikke medlem lenger | 2021-05-13 18:34 | |
![]() | Gir meg selv et klapp på skulderen for godt håndlag med grillen her og tar meg en øl mens jeg venter på at den skal bli klar for grilling. | |
| Cygnus | 2021-05-13 20:13 | |
![]() | Jeg erklærer herved at jeg har blitt en veldig god paellakokk, kanskje bedre enn 99% av spanske damer. :) | |
| Torill | 2021-05-13 20:19 | |
![]() | Gleder meg til å besøke deg i Bergen, Cygnus! Jeg har fått dilla på å lage langtidsstekt og -kokt kjøtt med masse bein og fett og slintrer. Slikt som ikke regnes som førsteklasses kjøtt. Oksegryte av bibringe, lammegryte av fårikålkjøtt, oksehalesuppe, asiatisk svineribbe, hønsesuppe. Smaker mye mer enn filet. | |








