Spillrom
Sjiraffen | 4 |
Krokodillen | 1 |
Elefanten Turneringsrom | 0 |
Innloggede | 5 |
Mobilspill
Pågående | 8 451 |
Forumkategorier
Brukere | Innlegg | |
---|---|---|
Den 9nde - Ikke medlem lenger | 2009-06-16 21:46 | |
Det beste med scrabble? æ syns det sosiale. Sitte sammen, ta en kopp med kaffe og nyte det å legge gode ord på brettet. Virkelig bruke brettet fullt ut. Knivingen og spenningen om å vinne er ikke så nøye | ||
ello | 2009-06-16 21:48 | |
Enig. Godt med chattefeltet. | ||
May Lene - Ikke medlem lenger | 2009-06-16 22:15 | |
Jeg syns det beste med ordspill er alle tullingene som gjemmer seg bak antatte anonyme profiler. Det er så gøy å leke detektiv, finne ut hvem de er, og så sitte på infoen til man kan bruke det mot de xD Wuhu. Nei liker vell mest å kunne ta ett spill eller to i uka mens man venter på ett eller annet. | ||
Torill | 2009-06-16 22:21 | |
Et spill eller to i kvarteret mens man leker detektiv og venter på at kaffen skal koke - det er stas! | ||
mymlen | 2009-06-16 23:08 | |
Jeg synes noe av det beste her inne er de skarpe hoder med ditto skarpe tunger som gjennomskuer de antatt anonyme.. osv :-) Humor gjør seg, hvergang!! | ||
ave - Administrator | 2009-06-16 23:28 | |
det beste med spillet må vel være å la være å spille, sånn som trådstarter, men samtidig ha meninger om mangt og ingenting.....wannabe liksom, men tør ikke spille? | ||
Scrabla | 2009-06-16 23:38 | |
å trimme hodet litt å forsøke å nå sitt eget mål for poeng og plassering å være sosial med mange likesinnede uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, religion eller seksuell legning. | ||
Ø N | 2009-06-17 00:16 | |
ave. Bare vent til trådstarter starter spillingen så har vi noe og glede oss til... Eksempel. www.ordspill.no/user...wo rdlist=1 | ||
stabur - Ikke medlem lenger | 2009-06-17 00:17 | |
Scrabble (og andre "hodespill") motvirker demens! Ikke at jeg bekymrer meg for det enda da... | ||
GULL - Ikke medlem lenger | 2009-06-17 11:36 | |
Synes ordspill er perfekt om man f.eks. har brød eller pizza i ovenen. da går tida på en artig måte og vips så er saken ferdigstekt. | ||
baltez - Ikke medlem lenger | 2009-06-17 15:44 | |
Hvor lenge har du egentlig pizza i ovnen, siden du stort sett spiller stress mener jeg????? | ||
Arild25 | 2009-06-17 17:44 | |
Det er ikke pizza fra ovnen men pizza fra oven :) | ||
GULL - Ikke medlem lenger | 2009-06-17 23:59 | |
Jeg lager alltid pizzaene mine selv og tiden i ovnen er ca 25 minutter. Nb, selger pizzaoppskriftene til høystbydene. | ||
tombola | 2009-06-18 01:57 | |
Skulle man virkelig bruke brettet fullt ut - som trådstarter sier - for å servere Gulls pizza, tror jeg man først burde halvere steketiden og eventuelt heller doble tempen. | ||
GULL - Ikke medlem lenger | 2009-06-18 09:10 | |
Årsaken til den relativt lange pizzasteketiden er at jeg regulerer ovnsvarmen slik at jeg kan ta et spill stress og at hjemmelaget pizza tar lengre tid å steke, videre at jeg er engstelig for at for sterk varne skal ødelegge pizzaen | ||
Torill | 2009-06-18 10:08 | |
Italienere baker pizzaen i 3 minutter ved 350 graders varme. Når kommer superpanikk som vi har snakket om før? | ||
baltez - Ikke medlem lenger | 2009-06-18 11:35 | |
Torill.....det er ikke helt riktig.... Original "napolitansk pizza" må stekes i 60-90 sekunder ved 485 graders varme. Hvis ikke denne retningslinjen blir fulgt, kan man heller ikke kalle pizzaen for original napolitansk pizza....(beskyttet navn) Gull: redd for sterk varme på pizzaen? hehe...er ikke akkurat slik at det er en biff som skal mørnes da...pizza kan alltid stekes på maks varme tilgjengelig...25 minutter for å lage en pizza høres smått utrolig ut....jeg vil iallefall ikke ha osten min 25 minutter i en ovn! | ||
Ennja | 2009-06-18 11:45 | |
:-))) Ganske fornøyelig når spørsmålet "hva er best med scrabble" ender opp i en diskusjon om hvordan Pizza skal stekes :-))) | ||
Komatøs_2 - Ikke medlem lenger | 2009-06-18 15:05 | |
Forsåvidt... Men Baltez har helt rett! Pizza bør (og skal, i min bok) stekes raskt og på intens varme, for å oppnå mest mulig crisp uten at det går utover råvarene. Hvis man bruker ferske grønnsaker, som cherrytomater o.l., så tåler de en rask tur på intens varme bedre enn en halvtime på 175 grader! | ||
karmensita | 2009-06-18 23:25 | |
Interessant link, ØN!! | ||