Spillrom
Sjiraffen | 1 |
Krokodillen | 0 |
Elefanten Turneringsrom | 0 |
Innloggede | 1 |
Mobilspill
Pågående | 8 759 |
Forumkategorier
Brukere | Innlegg | |
---|---|---|
Molly Mus - Ikke medlem lenger | 2009-09-09 19:05 | |
![]() | Hva gjør man med kilovis med plommer ? Plommetreet mitt har gått amok, og det er ikke sjans for at jeg får spist om 10% av dem en gang. Noen ideer til hva jeg kan lage ? Oppskrift ? | |
Alfa93 | 2009-09-09 19:07 | |
![]() | Send dem hit :) ...kanskje ikke alle, da... Hva med felles fruktfat på Ordspill? | |
twiver | 2009-09-09 19:24 | |
![]() | jeg har kokt masse plommesyltetøy i år 3 kg steinfrie plommer 1 kg sukker 2 poser Jam Nydelig :) har også frosset ned en del steinfrie plommer som jeg skal koke plommegrøt av utover vinteren. | |
Ruschne | 2009-09-09 19:28 | |
![]() | Twiver - det var ingen lett-variant av et syltetøy Lett er in for tiden | |
twiver | 2009-09-09 19:44 | |
![]() | Tja iflg vanlig oppskrift skal det være 1 kg sukker til 1,5 kg plommer :) | |
Moostar | 2009-09-09 19:47 | |
![]() | plommelikør, plommekompott, plommegelé, plommesyltetøy, plomme-terte, plommevin, plommesaft, plommerettimunnen-nam, plommekake, hyggeligmedmyeplommetilna boen-overraskelse, plommemuffins, plommete, plommeslangtilallebarnain abolaget, og dump resten til vennene dine. Eller meg :) | |
Molly Mus - Ikke medlem lenger | 2009-09-09 19:51 | |
![]() | Plommelikør - JA ! hvordan gjør man det ? Og plommesyltetøy skulle jeg vel klare lage :) Og her kommer et fruktfat til dere :) bare å forsyne seg ! | |
mumilein - Ikke medlem lenger | 2009-09-09 19:53 | |
![]() | plommesaft er noe av det beste som er, men den gjærer fort i ufrossen tilstand, så ha den på små flasker! plommepai er også noe av det beste som er, da lager du paibunn, legger halve plommer i og heller over en god dose creme brulet, og setter den i ovnen til creme bruleen er stivnet. kick ass pai! | |
livi | 2009-09-09 19:58 | |
![]() | Hvis du eier tusen plommer kan du leve hele året. Er det hull i dine lommer kan du klø deg selv på låret | |
rbm | 2009-09-09 20:15 | |
![]() | La den gjære--!! Fruktvin er da godt!!Vi har laget solbær-rabarbra og blåbærvin..blir god etter et par år på flaske... | |
ave - Administrator | 2009-09-09 20:17 | |
![]() | Du kan lage plommevin..... google på det så får du masse tips og oppskrifter Uansett kan du rense ut steiner og fryse ned så mye du har plass til, og så bruke/lage etter behov. Dessuten kjenner du kanskje noen uten plommetre som har lyst på litt plommer og som sikkert gjerne høster litt for deg. Har du unger kan jo de få en jobb med å høste og selge plommer ved nærbutikken eller lignende..... Har du ikke unger er det kanskje noen nabobarn som har lyst å tjene noen kroner? | |
Holger | 2009-09-09 20:27 | |
![]() | Søppeldunken er vel heller aldri langt unna... | |
miamaria | 2009-09-09 21:18 | |
![]() | holger da! kompostbingen mente du vel? | |
Holger | 2009-09-09 21:24 | |
![]() | Egentlig ikke | |
Hwa | 2009-09-09 21:30 | |
![]() | plommelikør= plommer, mer sukker enn du tror, og sprit. Legge på luft tette glass eks norgesglass. Husk å fjerne steinene og vaske plommene godt. Snu på glasset med jevne mellomrom | |
rave | 2009-09-09 22:03 | |
![]() | Svisker...... Forhold: 1kg plommer, 1/2kg sukker i ildfast form med lokk. 110 grader i ovnen i ca 24 timer. Fylles på rene glass, så har du til sviskekompott og kakefyll. | |
Wizard | 2009-09-09 22:31 | |
![]() | Kilosvis er vist ett ord som ligner veldig på klitoris. Leser hele tida feil når jeg kommer inn på ordspill, og tenker JESS! endelig en kul diskusjon. Men dengang ei :( | |
Holger | 2009-09-09 22:44 | |
![]() | Ligner det like mye hver gang? | |
Jane Berit - Ikke medlem lenger | 2009-09-09 22:48 | |
![]() | likør: 1 kg bær + 1 kg sukker på ett 2 l norgesglass, fyll opp med 40 eller 60 % sprit = Kjempegodt :-) | |
Ippi | 2009-09-09 22:54 | |
![]() | Jeg ville ikke ha fjerna steinene, det gjøres ikke på kirsebær heller..da blir likøres grumsete. TIPS: frys bærene først så får du på mye mere sukker en hvis du ikke fryser dem først. Strot norgesglass to til tre liter stort, ha på frosne plommer så fyller du helt opp med sukker og så sprit, sett på tett lokk og snu hele baletten opp ner, snu så glasset en gang om dagen til den er ferdig. 2-4 uker! nam nam, ikke begynn å knuse bærne som noen oppskrifter sier da blir det mye grums og siling, unødvendig ekstra arbeid...synes nå jeg da. Lykke til... | |