Spillrom
Sjiraffen8
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede8
Mobilspill
Pågående8 893

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
baltez - Ikke medlem lenger2009-11-14 20:04
Antall innlegg: 1398

Mat-tips
Hei kjære ordspillere.

Jeg har middagsgjester idag, og har tenkt til å servere pizza grandiosa. Er det noen som kan hjelpe meg med hvordan jeg lager det?? Er veldig usikker her, kanskje jeg burde valgt noe enklere.

På forhånd takk.
 
Ingjerd12009-11-14 20:09
Antall innlegg: 103

Viktig er det å velge å velge en kjølig solo til drikke.
 
slaraffen2009-11-14 20:18
Antall innlegg: 191

Kan du ikke lage denne heller da baltez....

- 200 gram bringebærsyltetøy
- 200 ml oksehalesuppe
- 1 strutseegg
- 150 gram kylling-kjøttdeig
- 250 gram røkt svinekam
- 2 stjernefrukt
- 3 knekkebrød
- 6 blåskjell
- 6 spiseskjeer sjokoladepålegg
- 1 boks paprika-krydder
- 6 fedd hvitløk
- 4 spiseskjeer løksalt

- Bland alt sammen i en mixer, til fargen blir blåaktig. Hell røren i en langpanne, sprøyt på en tube kaviar på toppen. Settes i ovnen på 150 grader, i 4 timer. Serveres gjerne med flatbrød!
 
Wizard2009-11-14 20:19
Antall innlegg: 23

matprat.no?
 
Alfa932009-11-14 20:27
Antall innlegg: 7771

Du har kjøpt inn lørdagspizza, da?
Det viktigste, Baltez, er at du lager rømmesausen ordentlig.
1. Rømme finner du i butikken.
2. Kjøp en boks.
3. Finn fram posen med pulver i pizzaesken. Det innebærer at du må rive av en liten bit av pappen på oversiden.
4. Åpn posen. Best å bruke en saks.
5. Hell innholdet fra posen oppi rømmeboksen. Da er det viktig at du har åpnet rømmeboksen også først!
6. rør rundt med en skje e.l.

Har du på denne sausen, spiller det ingen rolle hvordan selve pizzaen smaker.

Lykke til!
;)
 
Torill2009-11-14 20:33
Antall innlegg: 3658

Jeg er mest bekymra for om du får tak i grandiosa på solkysten! Du kan eventuelt bare satse på godt drikke og be gjestene spise før de kommer.
 
mumilein - Ikke medlem lenger2009-11-14 21:20
Antall innlegg: 192

kjøp kake
 
kattibuskan2009-11-14 21:36
Antall innlegg: 76

Har du kommet tilbake til Drammen?
 
cammie2009-11-14 21:48
Antall innlegg: 189

Jeg tror jeg ville valgt noe mye enklere. Hva med kalde joikaboller?
bare å åpne boksen og servere. Kjempeenkelt og innmari godt!
 
korall2009-11-14 21:59
Antall innlegg: 2

Det lyder veldig ambisiøst, på grensen til dristig, spør du meg. Kan dere ikke bare bestille en pizza?
 
rbm2009-11-15 03:39
Antall innlegg: 859

GET A LIFE !!! HAHAHA---
 
mymlen2009-11-16 20:51
Antall innlegg: 701

Begynner ikke Grandis å bli litt oppbrukt nå? ALLE kan jo den, liksom?

Nei, jeg anbefaler noe riktig godt og gammeldags, en sikker vinner gjennom de siste 50 år: Spaghetti a la Capri.
Ingen over - ingen ved siden!
 
Torill2009-11-16 21:28
Antall innlegg: 3658

For de som ikke vet hva Mymlen snakker om:

ungkarsmat.com/meal/33

Ulempen med hermetikk er dessuten at man må klare å åpne boksen.

Jeg har faktisk prøvd en gang, da jeg var riktig ung. Jeg klarte å åpne boksen, men... En av de såkalte coctailpølsene var hermetisert med plasten på. Riktig delikat og umulig å merke før den var i munnen.

Men nå er vel middagen forlengst overstått Baltez. Kan vi få et referat?
 
sarita2009-11-16 21:37
Antall innlegg: 104

Ta av plasten ;-), og husk å sette på varmen.
 
gompedyret2009-11-16 22:54
Antall innlegg: 4381

Torill: for en fin side. :D

Proppet med flotte middagstips!
 
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?