Spillrom
Sjiraffen | 8 |
Krokodillen | 0 |
Elefanten Turneringsrom | 0 |
Innloggede | 8 |
Mobilspill
Pågående | 8 893 |
Forumkategorier
Brukere | Innlegg | |
---|---|---|
baltez - Ikke medlem lenger | 2009-11-14 20:04 | |
Mat-tips Hei kjære ordspillere. Jeg har middagsgjester idag, og har tenkt til å servere pizza grandiosa. Er det noen som kan hjelpe meg med hvordan jeg lager det?? Er veldig usikker her, kanskje jeg burde valgt noe enklere. På forhånd takk. | ||
Ingjerd1 | 2009-11-14 20:09 | |
Viktig er det å velge å velge en kjølig solo til drikke. | ||
slaraffen | 2009-11-14 20:18 | |
Kan du ikke lage denne heller da baltez.... - 200 gram bringebærsyltetøy - 200 ml oksehalesuppe - 1 strutseegg - 150 gram kylling-kjøttdeig - 250 gram røkt svinekam - 2 stjernefrukt - 3 knekkebrød - 6 blåskjell - 6 spiseskjeer sjokoladepålegg - 1 boks paprika-krydder - 6 fedd hvitløk - 4 spiseskjeer løksalt - Bland alt sammen i en mixer, til fargen blir blåaktig. Hell røren i en langpanne, sprøyt på en tube kaviar på toppen. Settes i ovnen på 150 grader, i 4 timer. Serveres gjerne med flatbrød! | ||
Wizard | 2009-11-14 20:19 | |
matprat.no? | ||
Alfa93 | 2009-11-14 20:27 | |
Du har kjøpt inn lørdagspizza, da? Det viktigste, Baltez, er at du lager rømmesausen ordentlig. 1. Rømme finner du i butikken. 2. Kjøp en boks. 3. Finn fram posen med pulver i pizzaesken. Det innebærer at du må rive av en liten bit av pappen på oversiden. 4. Åpn posen. Best å bruke en saks. 5. Hell innholdet fra posen oppi rømmeboksen. Da er det viktig at du har åpnet rømmeboksen også først! 6. rør rundt med en skje e.l. Har du på denne sausen, spiller det ingen rolle hvordan selve pizzaen smaker. Lykke til! ;) | ||
Torill | 2009-11-14 20:33 | |
Jeg er mest bekymra for om du får tak i grandiosa på solkysten! Du kan eventuelt bare satse på godt drikke og be gjestene spise før de kommer. | ||
mumilein - Ikke medlem lenger | 2009-11-14 21:20 | |
kjøp kake | ||
kattibuskan | 2009-11-14 21:36 | |
Har du kommet tilbake til Drammen? | ||
cammie | 2009-11-14 21:48 | |
Jeg tror jeg ville valgt noe mye enklere. Hva med kalde joikaboller? bare å åpne boksen og servere. Kjempeenkelt og innmari godt! | ||
korall | 2009-11-14 21:59 | |
Det lyder veldig ambisiøst, på grensen til dristig, spør du meg. Kan dere ikke bare bestille en pizza? | ||
rbm | 2009-11-15 03:39 | |
GET A LIFE !!! HAHAHA--- | ||
mymlen | 2009-11-16 20:51 | |
Begynner ikke Grandis å bli litt oppbrukt nå? ALLE kan jo den, liksom? Nei, jeg anbefaler noe riktig godt og gammeldags, en sikker vinner gjennom de siste 50 år: Spaghetti a la Capri. Ingen over - ingen ved siden! | ||
Torill | 2009-11-16 21:28 | |
For de som ikke vet hva Mymlen snakker om: ungkarsmat.com/meal/33 Ulempen med hermetikk er dessuten at man må klare å åpne boksen. Jeg har faktisk prøvd en gang, da jeg var riktig ung. Jeg klarte å åpne boksen, men... En av de såkalte coctailpølsene var hermetisert med plasten på. Riktig delikat og umulig å merke før den var i munnen. Men nå er vel middagen forlengst overstått Baltez. Kan vi få et referat? | ||
sarita | 2009-11-16 21:37 | |
Ta av plasten ;-), og husk å sette på varmen. | ||
gompedyret | 2009-11-16 22:54 | |
Torill: for en fin side. :D Proppet med flotte middagstips! | ||