Spillrom
Sjiraffen15
Krokodillen0
Elefanten0
Hvalrossen0
Pumaen0
Flodhesten0
Katten
Turneringsrom
0
Innloggede15
Mobilspill
Pågående10 747

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
monabeth - Ikke medlem lenger2008-06-11 00:34
Antall innlegg: 1944

Ordspillere i byen
Vil takke alle som var i Oslo tirsdag kveld. Det ble en minneverdig opplevelse.
Før finalespillet hadde man samlet seg på litt forskjellige steder i byen. Noen var å spiste, noen var ute i byen, andre spilte Scrabble på en pub. etc

Etter finalespillet var det en større gruppe som gikk til Asylet på Grønland. Der okkuperte vi de største langbordet i bakgården. Været holdt seg bra et par timer.

Over kaffe eller pils ble det spilt 4-mans scrabble på flere brett.

Senere på kvelden gikk vi innendørs da det begynte så smått å regne.

Inne ble det nytt både tørt og vått, spilt Scrabble, og skravlet om alt og ingenting. Når det ble diskutert ord og man måtte ha litt rådgivning fra nabobordet, var det en og annen gjest i lokalet som himlet litt med øynene og tenkte sitt:) Men denne kvelden var det bare gøy å bli sett på som nerdete.

For en gjeng - så mange hyggelige mennesker på et sted. Gleder meg til neste anledning.

 
starey - Ikke medlem lenger2008-06-11 19:08
Antall innlegg: 956

Dette var kjempegøy :D Håper virkelig på en reprise av dette. Altså, møtes et eller annet sted og nerde sammen. Alle som møtte opp var kjempehyggelige, og det reflekterer hvordan vi har det her inne. Også morsomt og sette fjes på nickene. (Og hvis noen av dere som ikke var der lurte, så trenger ikke Mona å ha hånden i håret for å holde det på plass.)

Etter at vi dro fra asylet, kidnappet vi (Jeg, Helen, Torill og Rakel) David og dro hjem til Torill fordi der var det god plass for soving :) Vi koset oss veldig, og Matias kom innom i dag for mer scrabble og litt mat. Det har i det hele tatt vært to veldig scrabblerike dager med utrolige koselige folk.
 
david2008-06-12 22:55
Antall innlegg: 40

Jag instämmer verkligen med min lag-scrabble-medspiller starey! Förutom att jag inte kände mig så väldigt kidnappad då. ;)
 
asdfasdf2008-06-12 23:35
Antall innlegg: 7

ja, det ble en hyggelig ettermiddag/kveld - både som tilskuere på Oslo City og på Asylet. Fint å hilse på finalistene - disse unge mennene. Og det ble plass til oss damene som kunne vært både mødre og bestemødre til flere andre. Det viste seg at Rakel var mesteren på det manulelle brettspillet (for fire).

Takk for fin sammenkomst!
 
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?