Spillrom
Sjiraffen8
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede8
Mobilspill
Pågående8 815

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
Ordspill2008-03-01 09:52
Antall innlegg: 16

Forumregler
Forumet er en gratistjeneste der alle som er interessert i Ordspill er velkomne til å diskutere det som måtte oppta dem. For at alle skal ha det hyggelig har vi noen enkle regler, som alle må følge for å få oppholde seg i forumet.

*** Generelle tips ***

* Sjekk ”Vanlige spørsmål” før du stiller spørsmål i forumet. Du vil finne svar på de aller fleste spørsmålene du måtte ha under ”Vanlige spørsmål”.

* Velg rett kategori. Kategori velger du når du starter en ny tråd. Dersom tråden din skal handle om noe som ikke er dekket av kategoriene, legger du den under ”Prat”.

* Lag en tydelig tittel på innlegget. Det er alfa og omega for å lokke andre brukere til å delta i diskusjonen din. Hold deg unna VERSALER og unødig tegnsetting!!!!!! Det gjelder både i tittel og innlegg i tråder generelt.

* Hold deg til emnet. Dette bidrar til å gjøre diskusjonen på Ordspill.no oversiktlig og brukervennlig. Innlegg som sporer helt av vil kunne fjernes.

* Ikke skap tulletråder. Diskusjoner som utarter til ren chatting med enstavelsesord vil bli låst.

* Tenk på hva du skriver. Ortografi og skriveferdigheter er det ingen som skal legge seg borti, men for at man skal slippe misforståelser kan det være greit å lese gjennom det du har skrevet før du poster det. Ikke glem at tegnsetting og linjeskift gjør teksten din enklere å lese.

*** Regler – følgende er forbudt i forumet***

* Spamming. Å bombardere med tråder eller nye innlegg uten substans er forbudt. Brukere som spammer blir utestengt fra Ordspill.no uten advarsel.

* Bumping. Det er ikke lov å ”bumpe” en tråd oppover listen ved selv å svare på sine egne innlegg. Bumpede tråder blir låst.

* Diskutere andre brukeres eventuelle regelbrudd. Det er ikke tillatt å fremsette påstander i forumet om at andre medlemmer jukser eller på andre måter opptrer dårlig. Hvis du mistenker juks skal du ta dette opp med en overvåker/administrator. Dersom et medlem oppfører seg dårlig, er det kutyme å henvende seg direkte til medlemmet før man eventuelt går til en overvåker.

* Trakassere, mobbe eller true andre. Som i alle diskusjonsfora tillates en viss temperatur. Det er likevel nulltoleranse for personangrep, mobbing osv. Dersom trakasseringen er svært grov, risikerer brukeren å bli stengt ute av Ordspill uten advarsel.

* Lenke til pornografisk, rasistisk, narkotikarelatert eller annet ulovlig materiale. Dette er temaer vi ikke diskuterer overhodet på Ordspill.no, og tråder som inneholder slike temaer blir fjernet – i likhet med trådens eller innleggets forfatter.

* Lage et støtende brukernavn. Kjønnsord eller banneord tillates ikke i brukernavnet. Brukere med obskøne eller vulgære navn vil bli utestengt. Støtende signaturer vil brukeren bli bedt om å endre.

* Annonsering i tråder. Dersom en tråd fungerer eller et innlegg er laget i markedsføringsøyemed, vil tråden fjernes, og brukeren utestenges.

***Øvrig***

* Lytt til overvåkerne og administratorene. Overvåkerne passer på at reglene i forumet følges, og at stemning er trivelig. De er ikke i forumet fordi de har noe imot enkeltbrukere, eller for å hakke på noen. En overvåker kan gi en advarsel til et medlem. Ved andre gangs advarsel utestenges medlemmet.

* Personlige beskjeder. De samme reglene som gjelder for forumet, gjelder også dersom man kontakter andre spillere gjennom direkte, personlige meldinger.

* Brukerkontoen din er personlig. Den bør ikke deles med venner eller andre. Unnskyldninger av typen ”det var kameraten min som spammet ettersom han kjente til passordet mitt” hjelper på ingen måte.

* Oppfør deg mot andre slik du selv ønsker at andre skal oppføre seg mot deg. Vi har sagt det før, og det sier seg selv: Vi er her for å ha det hyggelig å delta i interessante diskusjoner, ikke for å plage hverandre.

Ikke glem å ha det morsomt i Ordspill.nos forum!

Hilsen

Ordspill.no-administrasjo nen
 
Diskusjonen er arkivert og ikke åpen for nye innlegg.
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?