Spillrom
Sjiraffen11
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede11
Mobilspill
Pågående9 106

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
awi2014-03-23 00:08
Antall innlegg: 2531

Scrabble i Trondheim 2014
Lørdag 26. og søndag 27. april arrangerer Norsk Scrabbleforbund turneringer i Trondheim. Annenhver tirsdag hele året har man dessuten mulighet til å spille live Scrabble på Dokkhuset ved Solsiden.

Turneringene blir avholdt på Comfort Hotel Park, Prinsensgate 4 A. Moroa begynner klokken 12.00 lørdag og 12.30 søndag, med registrering fra et ca. et kvarter før spillestart. Alle som er medlem av Norsk Scrabbleforbund kan delta. Medlemskap kan også tegnes ved oppmøte. Det koster 100 kr for alle over 18 år og 50 kr for de under. Med medlemskap kan du i et helt år boltre deg i turneringer, ligaspill og andre ablegøyer scrabbleforbundet skulle finne på å arrangere! Turneringene vil vare 4-5 timer. Lørdag kveld samles vi til en felles middag for de som ønsker det. Hver turnering koster 100 kroner. Mer info finnes på www2.scrabbleforbundet.no / og på FB.

I Bar Passiar på Dokkhuset møtes Scrabblespillere annenhver tirsdag (oddetallsuker) til uformell spilling. Alle som har lyst er velkommen til å være med! Hvert annet treff har vi en uhøytidelig turnering, Kaffeklubben Cup. Mer info finnes på wordfeud.aasmul.net/Live. aspx og kaffeklubben.aasmul.net/. Kaffeklubben Cup koster 50 kr., mens spillingen de andre tirsdagene ikke koster noe.

Vi håper å se mange ivrige spillere på turneringer og spillekvelder fremover!
 
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?