Spillrom
Sjiraffen7
Krokodillen2
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede9
Mobilspill
Pågående9 057

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
vibekem2009-08-18 22:45
Antall innlegg: 2

å bli nektet å spille...
Jeg opplever veldig ofte å bli nektet å spille med andre. Dette fordi jeg har lite poeng. Men hvordan skal jeg bli bedre og få mer poeng om ingen vil spille med meg? Går det ann å lage et spillerom for de med mindre enn 1000 poeng feks? Ønsker at dere alle skal tenke dere om litt og huske at dere en gang hadde få poeng selv og at dere sikkert ikke ville likt å bli nektet eller avvist.
 
Shorty732009-08-18 22:47
Antall innlegg: 1

Skjønner akkurat hva du mener, har blitt avvist en del ganger jeg også.. Det skulle vært en sånn side ja:)
 
Lene T2009-08-18 22:49
Antall innlegg: 2870

Er det ikke nok spillere med både høy og lav ranking til at alle finner noen å spille mot her inne da?
 
May Lene - Ikke medlem lenger2009-08-18 22:55
Antall innlegg: 614

Det er det samme for de med høy poengsum også.
Jeg fikk aldri noen å spille med da jeg lå på 2900 i ranking..
Så har faktisk måtte gi opp mange rankingpoeng bare for å få spilt mot noen.
 
Ananda2009-08-18 22:55
Antall innlegg: 69

Jeg tror det er flere av de nye spillerne som ikke er klar over at de kan klikke på den grønne pilen for å se om rankingen til den som har åpnet et spill "passer" sånn ca. til den ranking de selv har. Også de som har høy ranking blir avvist hvis den de prøver å spille mot har enda høyere. En god ide er jo å opprette spillet selv.
 
Alfa932009-08-18 22:56
Antall innlegg: 7771

Hei, Vibekem og alle andre!

Jeg skjønner godt at det ikke er så morsomt å bli kastet ut av spill, men det skjer nok de fleste innimellom. Det er nok slik at alle kan velge motspillere selv, og mange velger å spille mot folk som ligger på omtrent samme nivå som seg selv. Det gir større utfordringer, og kan være positivt for rankingen.

Jeg vil anbefale å åpne spill selv hvis du ikke liker å bli nektet. Da kan du selv velge brett og hastighet, og du blir ikke nektet av noen:)

Lykke til!
 
mathilde - Ikke medlem lenger2009-08-18 22:59
Antall innlegg: 45

Jeg har lav ranking, men har alltid fått spilt. Om jeg nekter noen har det ingenting med lav ranking å gjøre.
 
rameau2009-08-19 00:28
Antall innlegg: 16

Og så kan det jo være at to stykker har avtalt å spille, og når spillet er startet så må man jo kaste ut de(n) som har kastet seg på, men som ikke er del av duellen....
 
stalekg2009-08-19 00:57
Antall innlegg: 31

Må innrømme at jeg en liten periode foretrakk å spille med de som ikke hadde alt for lav ranking, men så ga jeg f... Etter det opplever jeg at rankinga ofte blir bedre mot svakere rankede spillere. (den blir også bedre når jeg ikke ligger på sofaen, ser på TV og spiser/drikker/chatter samtidig ... )
Så jeg er med på å oppfordre de som oppretter spill uten føringer i navnet a.la. +2000 om å ikke avvise noen (selvsagt med unntak av eventuelle drittsekker ... )
 
baltez - Ikke medlem lenger2009-08-19 03:23
Antall innlegg: 1398

Det er helt topp for deg, Ståle! Det er ikke nødvendigvis ikke på grunn av ranking, men for mange, meg selv inkludert, er det rimelig uinteressant å spille med folk med lav rating....akkurat fordi det er mer OK å spille mot likesinnet motstand. Greit nok at man ikke taper ranking, men det er liksom helt uinterssant å vinne 500-150. Jevne kamper er mer morsomt....!

Men; som din egen ranking antyder, har du ikke store forståelsen for det norske språk, og derfor er det ikke nødvendigvist morsomt for meg å spille med deg, og det er vel kanskje også årsaken til innlegget ditt.
 
Hei-GRT-tfs - Ikke medlem lenger2009-08-19 04:42
Antall innlegg: 3

Jeg ville nektet den som nektet meg å spille med meg tilbake. Altså nektet å spille med den som nektet meg å spille med NN for da skjønner sikkert NN hvordan det er å bli nektet.

Alternativt: Ta deg en nektarin!
 
Dadadao2009-08-19 05:27
Antall innlegg: 31

At språkferdigheter og ordspillranking ikke er proposjonale størrelser beviser baltez' innlegg hinsides tvil, og mon om ikke det antyder at det samme gjelder sosiale ferdigheter og selvtilfredshet også.
 
GULL - Ikke medlem lenger2009-08-19 07:28
Antall innlegg: 664

Det er ikke nor å ta så tungt på hvilken ranking man har. Det er bare en av flere 1000 egenskaper. Man kan sikkert være på topp som f.eks. forfatter eller lege og likevel ha lav ranling i ordspill.

Er man god o ordspill tyder det bare på at man har en liten effektiv computersak i hjernen og man kan da gjerne være elendig på andre ting. F.eks. en liten computer kan regne ut ting mye raskere enn alle verdens professorer i matematikk.

Man kunne helt sikkert lage en orspilldatamaskin som lynraskt la det perfekte ordet på basis av bl.a. hvilke bokstaver som til enhver tid var brukt. men denne ordspilldtatamaskinen kunne jo ikke koke egg engang.
 
Ø N2009-08-19 10:06
Antall innlegg: 725


Alle spillere uansett ranking velger selv hvem de vil spille mot
noe som er en uskreven lov på ordspill.no.

Men det og sitte med en arrogant holdning at det og spille mot spillere med lavere ranking enn seg selv er rimelig uinteressant og heller vil spille med likesinnede vitner ikke om noe annet enn at en er livredd for å miste egen ranking. :)

Inert inne vet en at en ikke er god nokk til og slå de med lavere ranking tilstrekelig til en en selv ikke taper ranking.

Da er det mye tryggere og velge en spiller på egen ranking
slik at jevne kamper koster minst.

Så toppes arrogansen med at de som har lavere ranking enn en selv verken har forståelse for det norske språk og er mindre intelligente enn en selv derfor er de lite morsomme å spille mot.

Vil anbefale de spillerne som har denne holdningen til å se på
de på ordspill.no som virkelig er gode da disse er gode
nokk til å spille mot alle uansett ranking. :)

Og til slutt ett tips til de som synes det er sårt å bli avist.

Start kampene dere vil spille selv så slipper dere unne de
arrogante og selvutnevnt gode på Ordspill.no.
 
pelna2009-08-19 10:44
Antall innlegg: 36

Da er de fleste arrogante her... :))
Det finnes ranking. Det finnes kamp om ranking. Punktum :)
 
Ø N2009-08-19 11:09
Antall innlegg: 725


Det er vi enige om pelna men det er stor forskjell på å være opptatt av egen ranking og holdningen om at hvis en spiller har mindre ranking enn en selv så er vedkommende mindre intelligent enn en selv og at denne spilleren mangler forståelse for det norske språk således så er det uinteressant og lite morsomt å spille ut ifra disse kriteriene.

Da er det vell bedre å være så ærlig mot seg selv at spørsmålet
blir om en er villig eller ønsker å risikere
egen ranking eller ikke ?
 
Anitapita2009-08-19 11:22
Antall innlegg: 163

Jeg spiller mot alle, og opplever ofte å bli "banket" av folk som har mye lavere ranking enn meg. Og en sjelden gang kan jeg slå de virkelig gode her på ordspill. Mange tilfeldigheter ute og går begge veier (tilfeldige brett gir flaksen stor betydning), men poenget er at jeg ikke nødvendigvis opplever kamper som ujevne fordi om det er forskjell på rankingen.

Forøvrig så er jeg lite opptatt av ranking - jeg syns bare rett og slett at ordspill er kjempegøy :)
 
HanneH2009-08-19 11:28
Antall innlegg: 2289

Jeg er en av de som spiller mot alle uansett rank, og må jo ærlig innrømme at de største tapene ofte kommer mot de med rank mellom 1200-1900, for selv om jeg da skulle vinne og ikke ha god nok margin så vil jo jeg uansett rase i ranking.

Men ser ikke på det som noe stort problem, veldig mange gode spillere her inne uansett rank, og det jeg taper i en kamp vinner jeg nok tilbake i en annen.

Og selv om jeg møter en med rank på 3-400 så tror jeg nok ikke denne motspilleren er mindre intelligent enn meg, det er kun snakk om måten og tolke og bruke spillet på. Når jeg begynte her inne så var scrabble / ordspill helt ukjent for meg. Når man som jeg i mine første kamper her inne bygger ord MELLOM poengrutene fordi det ser ut som skravert felt som i kryssord, ja da tyder det bare på en ting, man lærer etter hvert.

Ha en fin dag alle sammen uansett høy eller lav rank, dette er ett spill og et sted hvor man skal ha det morsomt noe jeg tror de fleste har, ellers ville vi vel ikke være her. :)


 
bris12009-08-19 11:46
Antall innlegg: 2594

HanneH, den var virkelig god! Mellom poengrutene? Godt du fant ut av det :) (Alltid moro å høre om andres blundere, føler meg ikke så ensom da.

Min ranking er så lav at jeg er ikke så veldig "flink" til å spille mot noen med ranking langt under 1000. Derimot spiller jeg (stort sett) mot alle med mye høyere ranking i håp om å få den maksimale starten (tilfeldig spill/panikk) slik at jeg har en sjanse til å slå disse. Noe som vel ikke har skjedd ennå, derav stangnasjonen. Vi er vel ikke arrogante som gjør dette, men litt egoistisk er det nok.
 
Ø N2009-08-19 12:17
Antall innlegg: 725


Jeg mener ikke at de som er opptatt av egen ranking er
arrogante på noen måte da alle har forskjellige
målsetninger med sitt medlemskap
på ordspill.no.

Det jeg reagerte på var holdninger om at ordspill er en IQ-test der de med høy ranking skal ha en høyere IQ en di som har lavere ranking og at de med høy ranking har en bedre forståelse av det norske språk kontra de med lav ranking.

Satt på spissen så avgjør rankingen hvor mye du er verd som menneske noe som for meg vitner om en forakt jeg
dessverre ikke greide og overse.

Selv var jeg i starten veldig opptatt av rankingen min og sorterte veldig bevist hvem jeg spilte mot og på denne måten spilte
jeg opp min konto langt opp på topp 100.

Plutselig en dag så var ikke ordspill gøy lenger da det eneste
som betydde noe var egen ranking. I dag så gir jeg blanke
i ranking. Når jeg er inne og spiller så koser jeg meg.

Men det hender fortsatt at jeg ikke ønsker og spille mot
enkelte men da går ikke dette på ranking
men på helt andre ting. :)
 
Viser siden: 1 2
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?