Spillrom
Sjiraffen | 4 |
Krokodillen | 0 |
Elefanten Turneringsrom | 0 |
Innloggede | 4 |
Mobilspill
Pågående | 8 844 |
Forumkategorier
Brukere | Innlegg | |
---|---|---|
Snømannen | 2009-10-05 17:11 | |
Mat og drikke - inspirert av nicket Jeg mener det er et sterk behov for en slik tråd. Mitt bidrag er en drink: Snømann: Fyll glasset med knust is. Hell i vodka. Putt oppi en gulerot. Drinken finnes også i en spaesialversjon. Men den siste ingrediensen erikke alltid så lett å få tak i. Snømann spesial: Som over men tilsett også to kullbiter. | ||
miamaria | 2009-10-05 18:23 | |
miamaria-drikk: tre gode tanker rystes med to onde. hell i et sjofelt påfunn, sukre rikelig med smiger. drypp i litt bakvaskelse, en practical joke og til sist en god gjerning. serveres i dempet belysning, da ikke alt innholdet tåler dagens lys. | ||
bearo | 2009-10-05 18:36 | |
Ein bearodrink: Slikkepinne on the rocks. | ||
maf | 2009-10-05 19:12 | |
Pink maf(ia): 1/3 eplerom, 1/3 sprite, 1/3 tranebærjuice. Skål. | ||
Glitre | 2009-10-05 19:23 | |
Glitre: går i butikken og kjøper det. vet ikke hva det er lagd av, men tror det ligner på farris. | ||
Scrabla | 2009-10-05 19:44 | |
3 fatøl (Aass) 3 Irish Coffee (Jameson) 2 vodka med Bailey og is Rist på hodet. | ||
Torill | 2009-10-05 21:22 | |
2 Rumdråper i liten leskedrikk Nytes i små mengder... | ||
USA - Ikke medlem lenger | 2009-10-05 21:28 | |
USA: Appelsinjuice fra Floridaappelsiner og med en skikkelig NEW-York hamburger | ||
Harrytass | 2009-10-06 13:48 | |
Grandiosa og Tuborg | ||
jwpede | 2009-10-06 16:57 | |
Vardeakevitt, som lages etter følgende oppskrift: 94 -96 % eimbrent, to alve flakonger med enholdsvis wisky/akevitt-essens og ett års lagring i varden på Kua ( en karakteristisk fjellknaus mellom Elsøgda og Støren sentrum). Dette smaker som konfekt med viltsmak, men fullstendig uten søtsmak! Far vel, og god tur. Hilsen Bobvar | ||
jwpede | 2009-10-06 16:59 | |
Akkurat som i Ordspill: Unnslipper aldri den forbanna bokstaven mellom g og i. Skal være" ilsen Bobvar". | ||
Stigende | 2009-10-06 17:03 | |
Det MÅ bare bli hjemmelaget løvetannvin. Den stigende delen kommer etter noen dager. I gjærlåsen. | ||
Katamarina | 2009-10-06 17:28 | |
Ta 1 L vann og tilsett 35 g salt. Rist godt. Brukes til sjøsetting av svært små katamaraner..... | ||
Høst | 2009-10-06 18:12 | |
Fårikål! Det er Høstmat, det! Og til deg, Snømannen: Du serverer vel i flosshatt? | ||
Snømannen | 2009-10-06 19:37 | |
fa så klart - hvis jeg hadde hatt hatt | ||
jekna | 2009-10-06 21:14 | |
Ta en stk. jekk, kok den mør i motorolje i ca 37 timer. Mens du venter, nynner du en sang du liker. Nanana.. Server straks. | ||
Krutong - Ikke medlem lenger | 2009-10-06 21:40 | |
Krutonger... yum | ||
akric | 2009-10-07 22:19 | |
AKevitt, RIbbefett og Cola | ||
Læfsa | 2009-10-08 02:19 | |
Læfsa.... Stor, rund, "hvit" læfse... Smør, sukker, kanel og brunost... Serveres best når den fortsatt er litt frosen!!!! Evt. bare be bestemor lage! | ||