Spillrom
Sjiraffen8
Krokodillen0
Elefanten
Turneringsrom
0
Innloggede8
Mobilspill
Pågående9 002

Forumkategorier

Brukere Innlegg  
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 10:38
Antall innlegg: 108

lei av bingokonstruksjoner
Blir stadig mer lei av at spillere sitter med en PC nr. to, og "konstruerer" bingoord som "ingen" overhodet har hørt om . Vel-vel,det er jo lovlige ord.
 
Ruschne2009-01-14 10:48
Antall innlegg: 711

Er så hjertens enig. Jeg har ikke skjønt hvordan motspillere "produserer" bingo etter bingo. Men du Jon ga meg svaret.

Som Jon sier: Oppkonstruerte ord jeg aldri har hørt om og som svært få bruker, om noen

Er fristet til å kalle det unfair.
 
andermg - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:13
Antall innlegg: 212

Jeg må si jeg ikke skjønner hva det siktes til. "Konstruerer" bingoord? Hva skulle det innebære? Selv har jeg konstruert over 2000 bingoer, med den reneste samvittighet. Mange er enda flittigere produsenter av bingo, uten at det skulle bør gi opphav til mistanke om annet enn at de bruker faretruende mye tid og hjernekapasitet på dette:)

Noen er ganske enkelt flinkere enn andre til å legge bingo, uten at dette trenger å gi utslag i rankingen. Dette er en del av spillet som enkelte har fått dilla på, meg selv inkludert.

At folk skulle sitte med en PC nr. 2 synes jeg høres helt utrolig ut. Hvor har du dette fra? Det kan umulig gjelde mange. I alle fall har jeg vanskelig for å tro at hjelpemidler overhodet ville hjelpe noe særlig når man spiller på de kjappeste hastighetene. Uansett er det ufint å antyde at folk som legger mange bingo jukser.

Alle bingoer som blir godkjent er jo også som du sier lovlige ord. Så hva er problemet? Slutt å mistenkeliggjøre flittige bingoleggere! Kan vi snart få en slutt på dette maset?
 
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:18
Antall innlegg: 108

Det er unfair.Spillere med rundt 1500 p ,spiller stress eller langsommere,blir "lurt" til å spille med en spiller med 3000+ i den tro at de kan kapre noen få poeng.Så slår den "GODE" spilleren til med 4-5 "uforståelige" bingoer,ogvips 50 nye ufortjente poeng.Jeg spiller selv nesten bare PANIKK,da er det ikke noe problem-så dette er IKKE syting!
 
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:25
Antall innlegg: 108

andermg: VI LEVER I DATAALDEREN ! Har selv 800 "normale" bingoer.Følger du enkelte spilleres bingoer,og den spillkonstulasjonen jeg har nevnt ovenfor skjønner vel også DU "problemet".Så mange FILOLOGER finnes det ikke i Norge
 
Seierherren - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:31
Antall innlegg: 104

Enig med siste taler. Det har skjedd mer enn en gang at jeg har blitt anklaget for å sitte med et program eller noe.

Noen av oss jobber konsekvent etter å legge bingoer og legger opp spillet med bytting av brikker osv etter dette. Man lærer seg etterhvert en del triks for å gruppere bokstavene for å se sammenhenger. Ordforrådet blir også større etter hvert som man spiller.

Andre ganger har man rett og slett flaks. Jeg har også lagt bingoer med ord jeg ikke aner hva betyr, men som bare ser plausible ut.
 
andermg - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:32
Antall innlegg: 212

For det første: Det er vel ingen som lurer noen til å spille mot seg? Rankingen står oppgitt. Man velger selv hvem man vil spille mot her inne.
For det andre: Rankingsystemet er laget slik at det snarere er de med mange kamper og høy ranking som står i fare for å bli "ranet" for rankingpoeng i slike oppgjør (mellom en med høy og en med middels/lav ranking), uten at vi bør gjøre dette til en diskusjon om rankingsystemet.
For det tredje: "Uforståelige" bingoer. Bør man få mindre poeng for slike enn for "forståelige"? Er det ufortjente poeng når man legger en bingo som for motstanderen fremstår som uforståelig?
For det fjerde: Hvis du mener at noen jukser, får du kontakte spillvertene om dette med konkrete eksempler. Jeg har selv vært her veldig mye og spilt mot motstandere av alle slag. Jeg har ingen (les: INGEN) mistanke om at dette er et utbredt fenomen. Man trenger faktisk ikke være filolog for å legge mange bingoer.
 
andermg - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:33
Antall innlegg: 212

Mitt siste svar, var til Jonpiversen. For ordens skyld...

(og Seierherren siktet vel til meg, da han sa seg enig med siste taler?)
 
Seierherren - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:34
Antall innlegg: 104

Altså, enig med andermg.

Jonpiversen: Kan ikke være mange som driver med slike programmer heller?
 
Nilsen - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:39
Antall innlegg: 244

Syns det er morsomt å se hvordan folk ikke kan godta at andre mennesker er smartere enn seg selv..
Jeg legger mange rare bingoer jeg ikke ANER hva betyr, men den fine bokstavkombinasjonen ser jo mulig ut, så da prøver jeg.
Noen ganger funker det,noen ganger ikke..

La nå folk som jukse bare jukse i vei, se hvor langt de kommer.. er ikke akkurat slik at spilleren med de beste og fleste bingoene blir ansatt i d hvite hus.. så skjønner ikke hva maset går ut på!
 
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:46
Antall innlegg: 108

andmrg.Lure stod i anførselstegn.5 bingoer =250 ekstrapoeng,da vinner du rankingpoeng -uansett.En ting er å ha flaks- få godkjent en bingo en ikke vet betydningen av,men stadig vekk at SAMME spillere får godkjente ord som er totalt uforståelige for "ALLE" (anførselstegn igjen),vel-vel,jeg er IKKE naiv!
 
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:50
Antall innlegg: 108

Nilsen,jeg sa det IKKE gjalt meg selv.Spiller panikk,ligger på plass 15. Men synes bare det er unfair. JEG GODTAR TIL DE GRADER AT ANDRE ER BEDRE ENN MEG!!
 
the_eu2009-01-14 11:50
Antall innlegg: 13

Men hva er det du mener, jonpiversen?

1) at andre spillere leker seg frem til rare ord som blir "uforståelige" bingoer

eller

2) at andre spillere bruker anagramgeneratorer eller jukser på annet vis for å komme frem til bingoene? Det siste er definitivt ikke greit, men er noe du bør ta med spillvertene/Aftenposten. Slikt kan være ganske enkelt å avsløre, og slike spillere blir kastet ut.
 
the_eu2009-01-14 11:51
Antall innlegg: 13

for å presisere: 1) må da være helt greit? Det handler da bare om prioriteringer her i livet...
 
andermg - Ikke medlem lenger2009-01-14 11:52
Antall innlegg: 212

Nilsen:
Vi er i utgangspunktet enige, men jeg for min del vil påpeke at bingokapasitet ikke nødvendigvis er et spørsmål om hvor smart du er, bare så det sagt... tror det handler mer om trening + selvsagt et visst talent til å stokke bokstaver.
Utover det er jeg grunnleggende enig i at folk bør GODTA at andre legger flere bingoer enn seg selv. Jeg synes imidlertid ikke det er morsomt at noen synes å ikke godta dette. Da vil jeg heller bruke ordet patetisk.
For øvrig er jeg ikke enig med deg, Nilsen, i at folk må få jukse i veti som de vil. Jeg tilhører dem som mener juks er ufint, og for øvrig viser jeg til hva jeg har sagt over om dette.

Jonpiversen: Dine anklager er vage og upresise. Du er sikkert ikke naiv, men det kan virke som du er overdrevent mistenksom. 5 bingoer hører vel også med til de ytterste sjeldenheter. I løpet av mine 3000 + kamper har jeg aldri opplevd at noen har fått mer enn fire. At det derimot er de samme spillerne som stadig legger "rare" bingoer, vil jeg dog si at er naturlig, ikke mistenkelig. Dette handler som sagt om trening. Man lærer seg å se hva som kan funke. Derav gode resultater.
 
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 12:11
Antall innlegg: 108

andermg.Du har SELV sagt det:spiller du lynrask+,er det ikke noe problem.Spiller du stress+ DA kan det være et "problem" mener jeg. Jeg foreslår : spill en del stress+ selv ,da VIL (kanskje) du se det.Jeg har overhodet IKKE brukt ordet -smart-.Jeg er gladfor at toppetasjen virker etter hjerneslag,så å prøve og si at jeg er smartere enn noen av dere andre- nei vet du hva. DESSUTEN HAR JEG FÅTT INNRØMMELSER FRA 3 stk på chatlinjen(det var før jeg gikk over til lynrask/panikk)
Det er trening som står bak framgang-det vet jeg alt om,men jeg synes det er rart å kunne trene på ord som "aldri brukes/uforståelige ord.










 
starey - Ikke medlem lenger2009-01-14 12:13
Antall innlegg: 956

Jeg skjønner heller ikke anklagelsene til jonpiversen, men legger med denne linken med gode bingotips. Følger man disse, blir man lett bedre til å legge bingoer.

www.ordspill.no/foru...e= -0#11948

Når det gjelder rare ord: Jeg legger ord jeg ikke vet hva betyr nesten hele tiden, det finnes 3 forsøk, hvorfor ikke bruke dem? Hvis et "ord" høres bra ut, er det ikke noe i veien for at jeg sjekker om det er et ord, spesielt hvis det gir mye poeng (f.eks ved bingo).
 
jonpiversen - Ikke medlem lenger2009-01-14 12:30
Antall innlegg: 108

starey.Jeg har jo skrevet det FØR i chaten-rare ord javel,men ordkonstelasjoner som er helt "vannvittige". JA da er det vel mange flere filologer i Norge enn jeg tror.Takk jeg bruker av mitt eget ordforråd tile legge bingoer,har hatt flaks en og annen gang og fått godkjent ord som var ukjent for meg,men du skjønner at det er ikkeDET jeg mener.Les det førstesvaret jeg fikk.Dette gjelder ikke meg-liker å ta opp urettferdigheter (naiviteten lenge leve)-men jeg lander altid på beina igjen.
 
Ruschne2009-01-14 12:32
Antall innlegg: 711

Anklagen går på at hvis det er sant at noen sitter med PC nummer 2 og får dataens hjelp til å finne bingoer synes jeg personlig det er helt hinsides av hva som er greit.
 
Ruschne2009-01-14 12:35
Antall innlegg: 711

Jeg tror at dere som nå omtrent sitter oppe på ryggen til herr iversen av vrede ikke helt har lest hva han egentlig tok opp.
Les hans første innlegg om igjen!!
 
Viser siden: 1 2 3 4 5
Innlogging
Logg inn
Ordspill.no er gratis!
Vil du bli medlem?